Työväentalo

Lohjan työväentalo torin laidalla

Työväentalon tilojen vuokraus

Varaukset hoitaa vahtimestari Vuokko Korhonen, puh. 044 725 4625 (alkaen klo 15.30), sposti  vahtimestari.lty@gmail.com

Kuvia työväentalon salista ja yläkerran kokoustilasta löytyy Kuvia-välilehdestä.

Lohjan Työväenyhdistys ry:n omistaman Työväentalon juhlasaliin mahtuu 140 henkilöä, kahvion puolelle 40-50, keittiössä on ajanmukainen varustetaso. Käytettävissä on invaluiska ja inva-wc. Yläkerran kokoushuoneeseen mahtuu 30-40 henkilöä. Tontilla on paikoitustilaa noin 20 autolle. Juhlasalin yhteydessä on iso näyttämö /esiintymislava.

Työväentalon tiloja vuokrataan yksityisille, yrityksille ja yhteisöille juhla-, hää-, kokous- ja näyttelykäyttöön. Tiloja ei vuokrata nuorisojuhliin (alle 25 v). Työväentalon osoite on Kalevankatu 1, 08100 Lohja, työväentalo sijaitsee Lohjan torin vieressä.

Tilavuokrat 2024:

Juhlapaketti 1 – 385 €:
Sali + kahvio + keittiö juhlapäivä klo 8-24 
käyttäjä vastaa kalusteiden järjestämisestä ja korjaamisesta sekä tilojen siivoamisesta käytön jälkeen.

Juhlapaketti 2 – 455 €:
Sali + kahvio + keittiö edeltävä päivä klo 17-22 tai seuraava päivä klo 8-11 + juhlapäivä klo 8-24 
käyttäjä vastaa kalusteiden järjestämisestä ja korjaamisesta sekä tilojen siivoamisesta käytön jälkeen.

Juhlapaketti 3 – 580 €:
Sali + kahvio + keittiö edeltävä päivä klo 17-22 sekä seuraava päivä klo 8-11 + juhlapäivä klo 8-24  käyttäjä vastaa kalusteiden järjestämisestä ja korjaamisesta sekä tilojen siivoamisesta käytön jälkeen.

Juhlapaketissa juhlapäivän lisätunti 60 € /tunti esim. tilojen järjestelyä varten juhlan jälkeen.  Juhlapäivänä musiikin on loputtava ja vieraiden poistuttava klo 24.00 mennessä.

Astiasto 150 hengelle, vuokra juhlapaketin lisäksi 85 € /käyttökerta.

Kahvio + keittiö ilman salia päivähinta 225 €:
käyttäjä vastaa kalusteiden järjestämisestä ja korjaamisesta sekä tilojen siivoamisesta käytön jälkeen.

Näyttelyt ja vastaavat 260 € /päivä,  455 € /peräkkäiset 2 päivää:
9 tuntia klo 8-17 välillä ilman kahviota ja keittiötä 
käyttäjä vastaa kalusteiden järjestämisestä ja korjaamisesta sekä tilojen siivoamisesta käytön jälkeen.

Jos tilojen järjestäminen ja siivoaminen tilaisuuden jälkeen jää vuokranantajan tehtäväksi, peritään siitä vuokran lisäksi erillinen korvaus, siivoamiseen ja tilojen järjestämiseen kuluvan tuntimäärän mukaisesti.  Tilojen siivoamisesta annetaan vuokraajalle erillinen, kirjallinen ohje.

Yläkerran kokoustila 70 € /2 tuntia, seuraavat tunnit á 30 €.

Vuokrauksen säännöt:

Käyttäjä on vastuussa työväentalon kiinteästä ja irtaimesta omaisuudesta vuoronsa aikana.  Tilaa käyttäessä on paikalla oltava tästä vuorosta vastaava henkilö. Jos tilaisuus vaatii viranomaisten luvan, siitä vastaa vuokraaja.

Kunkin tulee korjata aiheuttamansa epäjärjestys sekä siistiä jälkensä vuokranantajan ohjeiden mukaisesti.  Salin lattiaa on varjeltava tarpeettomalta kuluttavalta käytöltä ja tarvittaessa suojattava. Pyroteknisten tuotteiden, kynttilöiden ja ulkotulien käyttö talon tiloissa ja pihalla on ehdottomasti kielletty.  Käyttövuoron aiheuttamat huonekalujärjestelyt suorittaa tilan käyttäjä.  Käyttövuoron jälkeen huonekalut tulee asettaa niille kuuluville paikoille.

Tupakointi on sisätiloissa kielletty. Vuokraaja vastaa myös piha-alueen siistimisestä tilaisuuden jälkeen (mm. tupakantumpit).

Tilasta poistuttaessa on huolehdittava siitä, että mitään sähkölaitteita ei ole kytkettynä, kaikki ikkunat ja ovet ovat suljettuja ja että vuorosta vastaavan henkilön poistuttua ketään ei jää tilaan.

Käyttövuoron varaaja saa avaimen kuittausta vastaan työväentalolta. Samalla tulee esittää kuitti vuokran maksamisesta yhdistyksen pankkitilille tai vuokra on maksettava käteissuorituksena avaimen luovuttamisen yhteydessä.

Avainta ei saa luovuttaa muille. Avain tulee palauttaa välittömästi käytön jälkeen.

Peruutusmaksut:
25 % vahvistetusta tilavuokrasta, mikäli peruutus tehdään 3-4 viikkoa ennen tilaisuutta.
Koko tilavuokra, mikäli peruutus tehdään myöhemmin kuin 1-2 viikkoa ennen tilaisuutta.